Cursus aanbod :

 

EHBO

Kinder EHBO

Reanimatie

AED

BHV

VCA basis

VCA vol

Workshops:

Ongelukken in en om het Huis.

Veilig werken.

kinder EHBO.

 

Cursus informatie

 

Voor alle cursussen geld dat deelname alleen mogelijk is na volledige betaling van het cursusgeld.

Tenzij met U schriftelijk iets anders is overeengekomen.

Voor incompanie cursussen en trainingen geld wat in de offerte is overeengekomen.

Voor incompanie trainingen of trainingen waarbij de klant voor de locatie zorgt geld dat EHBO4U nooit voor aanvullende kosten aanspakelijk is.

EHBO4U gaat er vanuit dat U vooraf aan de cursus en of training, de bij de cursus of training behorende boeken en of documentatie heeft eigengemaakt.

Omdat de lestijd tegenwoordig steeds korter wordt wordt de nadruk vooral gelegd op de praktijk en dingen die niet in de boeken staan.

EHBO

Regelmatig organiseren we een volledige EHBO cursus Op elke donderdag avond reserveren wij van 19.00 tot 22.00 ons lokaal voor de EHBO'ers deze avonden zijn ook voor mensen die alleen voor een herhaling op moeten zijn deze avonden interesant.Deze cursussen kunnen in princiepe ook op elke dag in de week. worden gehouden als de groep groot genoeg is. Wat we het liefste niet doen ( maar klant is koning) is de EHBO cursus op een aantal eenvolgede dagen te geven daar dan de tijd tussen de lesstof te klein is.

EHBO cursussen hebben altijd een vaste geplande eind datum en kandidaten dienen 4 weken van te voren bekend te zijn voor deelname aan een examen, dit vanwege de administratieve aanmeldig bij het oranje kruis.

Kinder EHBO

Op elke maandag, dinsdag, en woensdag avond van 19.00 tot 22.00 kan men voor dekinder EHBO op cursus. De cursus is in 3 blokken op verdeeld het laatste blok is het examen meestal bij voldoende cursisten op de vrijdag avond. Omdat de kinder EHBO nooit helemaal het zelfde gegeven worden. Wat in het boek staat Kunt U ook van daaruit leren. Zijn deze avonden ook bijzonder geschikt voor herhalingen.

BHV

Heeft U meerder werknemers in dienst dan bent U vanuit de arbo wet verplicht 1 of meer BHVérs in dienst te hebben. Iedereen leest deze wet anders maar het zal maar eens fout gaan. Wij geven deze cursusBij U op de werkvloer of regelen een geschikte cursus ruimte. Cursus is in 4 dag delen van 3.5 uur. Een dagdeel voor de Brand instructie en een deel voor het EHBO deel. Het examen duurt 1 uur. Alles volgens het NIBHV.

Herhalingen in 1 dagdelen voor de brand en 1 voor de ehbo. Minimum van 6 cursisten per cursus.

 

Reanimatie

Zo belangrijk is het 6 Minuten beginsel. Dat we hier veel tijd voor vrij maken. Is meestal al een onderdeel van veel andere cursussen of opleidingen. Maar hoe meer mensen dit onder de knie hebben des te meer mensen we kunnen redden. We kunnen rustig zeggen dat eigenlijk iedereen in Uw bedrijf dit onder de knie zou moeten hebben en hoe vaker de cursus herhaald wordt Hoe groter de kans dat de kennis blijft zitten.

AED

Is meestal al een onderdeel van veel andere cursussen en bij de aanschaf van een van onze AED. Leiden we U ook op in het gebruik ervan. Mocht U des gewenst dat meer mensen in Uw bedrijf het Apparaat kunnen gebruiken bieden wij U deze cursus aan.

BHV

vrijdag avond. Omdat de kinder EHBO nooit helemaal het zelfde gegeven worden. Wat in het boek staat Kunt U ook van daaruit leren. Zijn deze avonden oo

VCA basis en VCA vol

Cursus alleen op speciaal verzoek.